Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - Αναγγελία Δημιουργίας.

Ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων στις 28/11/2005 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 συνέταξε ένα κείμενο και ανήγγειλε την ΙΔΡΥΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ με ένα σχετικό Δελτίο Τύπου Νο 00001 που εξέδωσε ο ίδιος.

Το πρώτο αυτό κείμενο ήταν δύο σελίδες και είχε τον τίτλο Αναγγελία Δημιουργίας του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ", και ως Δελτίο Τύπου το απέστειλε με e-mail σε πολλούς αποδέκτες για ενημέρωση. Αργότερα, το καλοκαίρι του 2006, το κατέθεσε και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως ένα μέσον επισημότητας. Επίσης το έχει αναρτήσει σε εκατοντάδες σημεία και σε πολλούς πίνακες ανακοινώσεων της Αθήνας και άλλων πόλεων.


Το Δελτίον Τύπου Νο:00001 που εκδόθηκε στις 28/11/2005 Δευτέρα και ώρα 13:00


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων

του Πατέρα, του Παιδιού, και της Οικογένειας

[Πα.Συ.Α.]

Δελτίον Τύπου: No 00001 28/11/2005/Δε/13:00

Δημιουργήθηκε Συλλογικόν Όργανον Ανδρών με την επωνυμία:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων

του Πατέρα, του Παιδιού, και της Οικογένειας.

Ο Σύνδεσμος είναι Ανεξάρτητος και μη ελεγχόμενος από οποιαδήποτε οργάνωση, κόμμα, ή άλλο πολιτικό ή μη σχήμα, εντός ή εκτός της Ελλάδος.

Βασικός Αρχικός Σκοπός του Συνδέσμου είναι να καταδείξει να καταγγείλει και στην συνέχεια να κάνει μάχη για το μείζον κοινωνικοεθνικό θέμα που έχει προκύψει από την απομάκρυνση των Ελλήνων ανδρών-πατέρων από τα ανήλικα τέκνα τους, τα οποία δίκην παιδομαζώματος μεταφέρονται στις μητέρες τους με την βία δικαστικών αποφάσεων.

Έπειτα από πολύμηνη ανάλυση των πρωταρχικών δεδομένων που υπάρχουν σε μεμονωμένα και φαινομενικώς ανεξάρτητα περιστατικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν και αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι τραγική και ταυτόχρονα εγκληματική εις βάρος των Ελλήνων-Ανδρών, εις βάρος των Ελληνοπαίδων, και εις βάρος των Ελληνικών Οικογενειών, και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

Από τα πρώτα συμπεράσματα διαφαίνονται σοβαρότατες προεκτάσεις, εφ’ όσον:

Αποδεικνύεται πως υπάρχει αποσταθεροποίηση του πρωτογενούς κυττάρου της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια, η οποία μέσω αμφιγονίας παράγει τέκνα, τέχνες, και πολιτισμό, με αποτέλεσμα να έχουμε παύση βασικών λειτουργιών του έθνους μας και του πολιτισμού μας (Ελληνικού Πολιτισμού).

Αποδεικνύεται πως υπάρχει μείζον θέμα εθνικής ασφαλείας, αφού πρόκειται για καταστροφή μεγάλου τμήματος της παρούσας «μάχιμης» γενιάς Ελλήνων που είναι οι άνδρες-πατέρες, καθώς και της επόμενης μάχιμης γενιάς Ελλήνων που είναι τα ανήλικα τέκνα τους όσον αφορά τα αγόρια, ενώ καταστρέφονται και οι κοινωνικές οπισθοφυλακές που είναι τα κορίτσια.

Πρωταρχικός Σκοπός του δημιουργηθέντος Οργάνου είναι η Επαναφορά και η Αποκατάσταση εντός του Ελληνικού χώρου (αρχικά), της αποσταθεροποιημένης ισορροπίας της δημιουργίας Τέκνων, Τεχνών και Πολιτισμού, το οποίο δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε ως Άνδρες.

Η αποσταθεροποίηση της Ισορροπίας αυτής κυρίως έχει δημιουργηθεί:

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Διάλυση των Ελληνικών Οικογενειών.

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Απομάκρυνση και απομόνωση των ανδρών-πατέρων από την οικογένειά τους και τα ανήλικα τέκνα τους.

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Απομάκρυνση και Απομόνωση των ανηλίκων τέκνων από τον πατέρα τους.

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Εξόντωση των ανηλίκων τέκνων των Ελλήνων μέσω ναρκωτικών, λόγω πολλαπλών ψυχικών βλαβών εκ της διαλύσεως των οικογενειών τους και εκ της απομακρύνσεως κυρίως από τους πατέρες τους.

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Εξόντωση των Ανδρών αλλά και των Γυναικών μέσω του νομικού συστήματος αφού αλληλοεξοντώνονται κοινωνικά, οικονομικά, και ψυχικά σε αλλεπάλληλες προκατασκευασμένες δίκες.

Εντός των προσεχών ημερών θα ενημερωθείτε για τον Νομικό Πλαίσιο και για το Χρονοδιάγραμμα των Πρωταρχικών Ενεργειών.

Δεχόμεθα Ιδέες.

Δεχόμεθα Προτάσεις.

Δεχόμεθα Διάλογο.

Δεχόμεθα Συνοδοιπόρους.

Δεχόμεθα Συναγωνιστές.

Δεχόμεθα Μάχιμους.

Δεχόμεθα Σκεπτόμενους.

“Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΛYΤΕΡΟ”

Ιδρυτής:

Σπυρίδων Σπυρόπουλος

Αναλυτής/Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6972-172090, e-mail: s-spyropoulos@ pa-sy-a.gr

Διαδικτυακός τόπος: www.pa-sy-a.gr

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομίο (e-mail): syndesmos@pa-sy-a.gr



Τα πρώτα χαρτιά που τυπώθηκε και μοιράστηκε το Δελτίο Τύπου Νο:00001


Σελίδα 1




Σελίδα 2

Σελίδα 2