Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - Προσανατολισμός.

Κάτω από αυτό το περιγραφόμενο σκεπτικό ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων και αρκετοί άλλοι άνδρες κατάλαβαν πως δεν υπήρχαν περιθώρια για πειραματισμούς και για χρονοτριβές. Από μια σύντομη έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκαν πράγματα φρικώδη και εφιαλτικά. Υπάρχουν τουλάχιστον 147 φεμινιστικές οργανώσεις στον Ελληνικό χώρο που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, συμπεριλαμβάνοντας και τα λεσβιακά κινήματα, ενώ κυριαρχεί η σχιζοφρενίτιδα του τύπου, "ελάτε όλες μαζί ως μελίσσι να ευνουχίσουμε όλα τα αρσενικά, διότι είναι όλοι τους κηφήνες ενώ εμείς ήμαστε οι άξιες εργάτριες του μελισσιού, και δεν τους χρειαζόμαστε" (!!!??).

Πίσω δε από όλα αυτά διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί Ευρωπαϊκών και άλλων κρατών, για επιβολή των κρατικών τους συμφερόντων και πολιτικής στο εξωτερικό μέσω της ιδεολογικής, νοητικής και πνευματικής αλλοτρίωσης των άλλων εθνών για να τα έχουν υπό τον έλεγχό τους ευκολότερα. Περισσότερο από όλες διαφαίνεται η Γαλλία που προάγει τον Γαλλικό φεμινισμό, κυρίως μασονικής προελεύσεως. Η Γερμανία που προάγει τον Γερμανικό φεμινισμό, ως αντιναζιστικό-αντιάρρενα, στηριζόμενη θεωρητικά στο Γερμανικό βιβλίο με τίτλο: "ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Η Αγγλία που προάγει έναν ιδιότυπο φεμινιστικό συνονθύλευμα που εμπεριέχει την ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ της βασιλομήτορος καθώς και ηγείται σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο μέσω της οργανώσεως στην "ΤΑΡΑ ΣΕΝΤΕΡ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΪΤΡΕΪΑ Ή ΜΗΤΡΟΓΑΙΟ σε συνδυασμό και συνάφεια με τις μάγισσες WICCA. Τέλος σημαντικός είναι και ο ρόλος των Η.Π.Α. που προάγουν έναν δικό τους φεμινισμό που εμπεριέχει ότι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου, ξεκινώντας από τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ και φθάνοντας στους εξω-εσω-γήινους του όρους Σάστα.

Κορυφαία δε οργάνωση και αιχμή του ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ της φεμινιστικής οργανώσεως και επιστασίας στην χώρα μας διαπιστώθηκε ότι είναι και Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ. Όλο δε αυτό το σκηνικό στην Ελλάδα έρχεται να συμπληρώσει Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε γνωστές και άγνωστες μασονικές στοές Αγγλικής, Γαλλικής, Εβραϊκής και Κινεζικής αποκρυφιστικής και στρατηγικής μύησης επιστασίας και ελέγχου. Στο επίπεδο αυτό οι κυρίες ΜΑΣΟΝΕΣ μαζί με τις κυρίες της Εβραικής ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ και σε συνδυασμό με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ της πολιτικής ζωής του τόπου έχουν φέρει την χώρα στο χείλος της καταστροφής εν καιρό ειρήνης.

Ολοφάνερα λοιπόν ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ δεν ήταν δυνατόν να είναι ένα απλό σωματείο ή ένας απλός σύλλογος. Έπρεπε να έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να τα βάλει με τα ΤΕΡΑΤΑ που ανακαλύφθησαν ότι λυμαίνονται και κατατρώγουν την χώρα μας.

Έτσι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ, έχοντας ως βασικό προσανατολισμό τον αγώνα υπέρ πατρίδος και τα εντός αυτής συνεπαγόμενα αγαθά, υλικά, νοητά και πνευματικά με την ανάδειξη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο μόνος λοιπόν τρόπος ήταν ο Έλληνικά σκεπτόμενος Σπυρόπουλος Σπυρίδων εισακούγοντας τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ στο "ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ" να καταφύγει στην πάγια και μόνη αποτελεσματική συνήθεια του Έλληνα, ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΘΕΟΜΑΧΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΘΕΩΝ».